מתכון קליל מהיר ופשוט לבורקס ביתי משביע וטעים במיוחד

מצרכים:

חבילת מלאווח
1 תירס מתוק
1 טונה בשמן
1 פטריות בקופסא
חצי קופסא טבעות זיתים
1 בצל
מעט סחוג או עריסה
שומשום וביצה

אופן ההכנה:

טגנו את הבצל עד שיוזהב
הוסיפו את הפטריות וטגנו אותם
לאחר מכן כבו את האש והוסיפו את הזיתים והטונה וערבבו היטב. הוסיפו סחוג או עריסה לפי הטעם

חתכו את עגולי המלוואח לחצאים וצרו עימם בקיפול משולש אותו תמלאו במלית
הברישו ביצה וזרו שומשום.

הכניסו לתנור ב- 180 מעלות עד להשחמה

בתאבון!

קטגוריה:

תגיות: ,